Careers

Privacy Policy – Rekrytering

H & M Hennes & Mauritz AB arbetar för att din integritet skall vara skyddad när du söker tjänst hos oss eller lämnar en intresseanmälan. I denna policy får du information om hur dina personliga uppgifter, som du delger oss, behandlas och skyddas.

Vi registrerar de uppgifter och den information du ger oss i samband med din ansökan till oss. Det omfattar även information som vi får i samband med din ansökan som t.ex. ditt CV, följebrev eller referenser från tidigare arbetsgivare.

H & M Hennes & Mauritz AB har som policy att inte begära känslig information från arbetssökande. Lämna därför inte känsliga uppgifter t.ex. ras/etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös/filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning när du skickar din ansökan/intresseanmälan till oss.

När du skickar in en ansökan eller intresseanmälan till oss godkänner du samtidigt att vi behandlar dina personuppgifter i en rekryteringsprocess.

Dina uppgifter kommer att användas i syfte att bedöma din ansökan, kontrollera dina referenser och verifiera dina uppgifter. Vi kommer också att använda dina uppgifter för att ge svar på din ansökan och för kallelse till intervju om din profil passar för en ledig tjänst.

Dina uppgifter behandlas i Sverige men lagras i Nederländerna. H & M Hennes & Mauritz AB är ansvarigt för dina personuppgifter och omfattas av Personuppgiftslagen (PUL). Endast de personer som är involverade i rekrytering i vårt företag har tillgång till dina uppgifter i ett rekryteringsärende. Tjänster från tredje part kan användas i rekryteringsprocessen för att möta H & M Hennes & Mauritz AB:s åtaganden gentemot dig.

Vi har vidtagit tekniska och organisatoriska åtgärder för att skydda dina uppgifter mot t.ex. förlust, manipulation eller obehörig åtkomst. Vi anpassar kontinuerligt våra säkerhetsåtgärder till den fortlöpande tekniska utvecklingen. Dina personuppgifter ligger kvar i vår databas i fyra år efter senaste uppdatering.

Du har rätt att kontakta oss för att ta del av de personuppgifter som finns registrerade om dig. Om de är felaktiga, ofullständiga eller irrelevanta kan du begära att uppgifterna skall rättas eller tas bort.

Kontakta ditt ansökningsland om du har några frågor angående din ansökan eller dina personuppgifter. Kontaktinformation hittar du under ”Kontakta oss”.

Cookies

En cookie är en liten textfil som sparas och under efterföljande besök, hämtas från din dator. H&M Hennes & Mauritz AB använder cookies för att förbättra och förenkla ditt besök. Vi använder inte cookies för att lagra personlig information, eller för att lämna ut uppgifter till tredje part.

Det finns två typer av cookies, permanenta och temporära (session cookies). Permanenta cookies lagras som en fil på din dator under en viss tid, dock längst 12 månader. Session cookies lagras tillfälligt i din dators minne och försvinner när du stänger din webbläsare.

Vi använder permanenta cookies för att spara ditt val av startsida och för att lagra dina uppgifter om du väljer "Kom ihåg mig" när du loggar in.

Sessionscookies använder vi för att kontrollera om du är inloggad eller om du placerat en vara i din shopping bag, samt när du använder produktfiltreringen.

Du kan enkelt radera cookies från din dator via din webbläsare. Instruktioner om hur man hanterar och tar bort cookies finns under "Hjälp" i din webbläsare. Du kan välja att stänga av cookies helt, eller att få ett meddelande varje gång en ny cookie skickas till din dator.

Observera att om du väljer att stänga av cookies kommer du inte att kunna ta del av alla funktioner på siten.

Tredje parts cookies

Vi använder tredje parts cookies för att samla in statistik i analysverktyg som Google Analytics och Core Metrics. De cookies som används är permanenta och temporära cookies (sessionscookies). De permanenta kakorna lagras på din dator som längst i 6 månader.

Länkar

stories.com kan innehålla länkar till andra webbplatser som inte står under vår kontroll. Vi kan inte ansvara för integritetsskydd eller innehåll på dessa webbplatser utan tillhandahåller länkarna för att underlätta för våra besökare att hitta mer information inom specifika områden.

Upphovsrätt

Innehållet på den här webbplatsen är upphovsrättsligt skyddat och tillhör H & M Hennes & Mauritz AB.

Personuppgiftsansvarig

H & M Hennes & Mauritz AB
Mäster Samuelsgatan 46
106 38 Stockholm
Sverige

Telefon: +46 (0)8 796 55 00
Fax: +46 (0)8 24 80 78
E-post: info@hm.com

Bolagsregister: Bolagsverket/Swedish Companies Registration Office

Organisationsnummer: 556042-7220

VD och behörig företrädare: Karl-Johan Persson

Momsregistreringsnummer: VAT NO. SE556042722001